Vrijdagavond 25 mei, na de presentatie van de 'Vlierbeek Grand Cru' nodigen wij iedereen vanaf 20.00u uit om deel te nemen aan onze zangstonde 'Vlierbeek zingt'.

U kent ongetwijfeld het concept.  Een hele avond met alle aanwezigen de mooiste liedjes meezingen (het kleine café aan de haven, daar is de lente, daar gaat ze, ik hou van u, dromen zijn bedrog). 

De nadruk zal liggen op nederlandstalige liedjes die in het zogenaamde collectieve geheugen zitten. 

Dat alles onder de kundige leiding van ervaren presentator Honoré Van Gansberghe, met DJ Eddy aan de knoppen en met de vocale steun van een koor op het podium onder leiding van Luc Wijnants, in zijn vrije tijd koordirigent en muzikant en bereid om een gelegenheidskoor klaar te stomen. 

We zoeken daarvoor vrijwilligers.  Al wie een beetje stem heeft en één avond tijd heeft om vooraf te oefenen, kan meedoen.   Dit kost weinig moeite en is een leuke bijdrage om Jolinda te steunen. 

We repeteren op donderdag 3 mei om 20 uur in het Nieuw Abtskwartier (Abdij van Vlierbeek 5). Iedereen kan inschrijven via een bericht op onze website of via het café 'In De Rozenkrans' of via mail aan smeyers.hans@telenet.be ….

En breng gerust vrienden mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd.