Een warm hart voor Gus de Octopus

 

Steunen jullie ook Gus de Octopus?

‘Een warm hart voor Gus’

 Beste,

 Wij weten allemaal dat de Abdijfeesten niet plaatsvonden in juni en we weten ook waarom, nietwaar? Dit virus heeft blijkbaar het voornemen om nog een tijdje onder ons te vertoeven, maar dat is geen reden om bij de pakken te blijven zitten.

Vzw Abdijfeesten Vlierbeek organiseert dus ook voor de eerste keer in haar bestaan een eindejaarsverkoop in samenwerking met de ‘Vrouwen van 78-79’, Vzw Vuurvreters, de Kesselkoks en Vzw Vlierbeekriders. De opbrengsten worden integraal geschonken aan het goede doel Family Friendly Projects van het H.Hartziekenhuis Leuven.

Jullie kunnen kiezen tussen enkele leuke gadgets geselecteerd door de pediaters van het kinderziekenhuis en de bestuursleden van onze vzw.

De bestellingen gebeuren via de webshop op de website www.abdijfeestenvlierbeek.be en kunnen afgehaald worden aan de Westerpoort in de abdij van Vlierbeek op zaterdag 19 december 2020 tussen 14u en 15u of op woensdag 30.12.2020 tussen 17 u en 18 u.

Bij de bestelling wordt een bevestiging per mail verzonden met een bestelnummer dat jullie vermelden bij de betaling.

Gus en zijn familieleden danken u van harte voor de steun en hopen jullie in de zomer 2021 te kunnen verwelkomen op de Abdijfeesten die doorgaan van 25 tot 27 juni.

Vzw Abdijfeesten Vlierbeek dankt tevens haar sponsors en leveranciers die in 2020 onze werking steunden: ABInbev, Westmalle, Thiry Paints, Kappers Dieter en Nancy, Nelsongroup, Crime Control en Keytel.

 

In naam het bestuur en medewerkers van Vzw Abdijfeesten Vlierbeek

André, Evelyne, Lieve, Marc, Caroline & Hans, Kathleen & Jan