Kerstevent 14.12.2019 ten voordele van Family Friendly Projects van het kinderziekenhuis H.Hart regio Leuven

 

 

WIj nodigen iedereen uit om deel te nemen aan ons kerstevent dat doorgaat in de Abdij van Vlierbeek,aan en in het Nieuw Abtskwartier.

 

Vanaf 14u kan u deelnemen aan onze kerstwandeling in de buurt van de Abdij van Vlierbeek en het Provinciaal Domein in Kessel-Lo.Het parcours is kind- en buggyvriendelijk.

Laatste start om 15u.

Onderweg is een pauze voorzien met een versnapering en een drankje.

De wandeling eindigt omstreeks 17u aan het Nieuw Abtskwartier waar u opgewacht wordt voor een vuuract,een mini-kerstmarkt,met hapjes en drankjes, en dit in een mooi versierd kerstkader.

Rond 19u start het eerste deel van het optreden van de lokale covergroep ‘Fougasse’.Zij nemen een korte pauze en wisselen hun optreden af met een nieuwe vuuract met muziek,led en grinding.

We sluiten de avond af met het tweede deel van het optreden van ‘Fougasse’.

 

Meer info:www.abdijfeestenvlierbeek.be

 

Allen van harte welkom.

 

Fougasse brengt covers die soms verrassend ver weg kruipen van het origineel. De samenzang is belangrijk, net als het spelplezier! Van Sade tot Tom Waits, van Depeche Mode tot 16horsepower, maar ook van Elvis Costello tot Calexico,...
Fougasse treedt op in tuinen, op zolders en vrachtwagens, soms in cafés of kerken, ook wel op boten en in woonkamers, voorlopig nog niet in vliegtuigen of hotelliften, maar is wel al een paar keer gehoord op terrasfeestjes en op gesjorde scoutspodia.
CONTACT: 0032499258815 of nikoverbeeck@hotmail.com

Onze vuurspuwer in actie